Jobba hos oss

Vi söker personal till Terrassen

Snart är sommarsäsongen här och vi på Matstudion letar efter säsongspersonal för sommaren med möjlighet för extra vid tillfälle även efter säsongen.

Under sommaren kommer restaurangen vara öppen under dagtid för servering av parkens gäster, vissa kvällar finns även där möjlighet för arbete vid evenemang som bröllop, catering eller konserter.

Vi har även Matstudion inne i centrum där vi fokuserar på matlagningsaktiviteter för företag och större grupper.

Vi söker främst dig som behöver ett jobb utanför studier eller som har ett arbete på deltid som vill jobba extra på timme. Hos oss blir det mest dagtidsarbete så att man kan njuta av sommarkvällarna.

Skicka in din ansökan via formuläret och bifoga gärna ett CV och bild.

Vi hör av oss vid intresse.

SKICKA IN JOBBANSÖKAN

År 2023 är året då vi fick ta del av kanske en av de vackraste och familjära platserna i Värmland nämligen Terrassen i Mariebergskogen. En restaurang med fantastisk utsikt över parken och Mariebergsviken, stora ytor både inne och ute, med närheten till skogen. Att vi efter många år i branchen står här, på en plats som skänktes till folket av Conrad Höök som ville att platsen och naturen skulle hållas kvar till allmänheten. Så varmt välkomna till Matstudion på Terrassen.

Öppettider: Maj till 19 Augusti. Kl 11.00-15.00

Vi kan även ta emot bokningar dagtid som kvällstid för både större och mindre sällskap. Det kan handla om en företagsfest, bröllop, dop begravning eller helt enkelt ett trevligt kalas bara. Kontakta oss då så kan vi skräddarsy utefter era önskemål.