Catering på matstudion

Letar du efter den perfekta platsen för en festlig födelsedagsmiddag eller en kommande produktlansering? Vi är här för att hjälpa dig med allt från intima middagar och cocktailmingel till små bröllop och lanseringsfester. Kontakta oss så hjälper vi dig att skräddarsy en minnesvärd kväll.

Bröllop

Vi har stor erfarenhet av bröllop, vi vurmar alltid lite extra för vårt populära Värmlandsbröllop med mestadels lokala råvaror men jobbar gärna med underbara råvaror från hela världen när så krävs. Vi har nära samarbeten med olika festlokaler så tveka inte på att höra av dig så kan vi tipsa om våra favoriter.

fest och event

För en unik catering tillagat från grunden utan genvägar till ditt hemmakalas, butiksinvigning, naturupplevelse eller firmafest. Vi vurmar alltid lite extra för vårt populära Värmlandsbröllop med mestadels lokala råvaror men jobbar gärna med underbara råvaror från hela världen när så krävs. Under åren har vi levererat fantastiska måltider i alla möjliga och omöjliga miljöer.

Som en prisindikation så ligger en tre rätters middag på cirka 595-795kr per person. Våra buffér skräddarsys och kostar ca. 495-695 och man bör vara ca. 20 personer, men det är en kostnadsfråga.

Företagsevent

Planerar ni konferens, kick off, team-building eller annan företagsaktivitet finns alla möjligheter för ett minnesvärt event hos oss på Matstudion